Tack alla!

... som hjälpte till att fira när Signe fyllde två år. Lördagen den 14 april blev strålande solig med näst intill sommarvärme, shorts och vattenkrig! Vi kunde duka ute på baksidan och barnen kunde springa barfota, en riktigt mysig dag helt enkelt.

Jag och barnen bakade chokladgräddtårta med kiwi och jordgubbar, och farmor bidrog med sina hembakade bullar som nästan gått åt innan kaffet var klart.

Signe fick massor av fina presenter:

* Rosa mugg med kossor.
* Sagobok med bilder i relief så man kan känna motivet.
* Singoallaklänning med bondgårdsmotiv och tillhörande scarf.
* Picknickväska i rotting med teservis i porslin.
* Chihuahua med tillbehör och rosa hundväska till familjens egen Paris Hilton.
* En azalea och en gerbera i varsin kruka.
* Mängder av kläder bla. en randig klänning med frontfickor, en blommig top, en stråhatt, en rutig sommarklänning med smock.
* Kök med tillbehör till rummet.
* Waldorfdocka.

image58

image59


Ingen bebis längre...

Grattis Signe 2 år idag!

image56


image55

image57


Hur man fixar godis till frukost!

I år tänkte jag skärpa till mig på påskäggsfronten! Inget mer fisgömmande på uteplatsen eller simpelt givande från hand till hand. Nä, här skulle det minsan vankas skattjakt på påskafton. Axel skulle få skrivna lappar och Hjalmar lappar med ritade ledtrådar. Äggen skulle gömmas på långfredagskvällen efter att barnen lagt sig för att de skulle kunna leta efter dem med en gång när de vaknar och slippa vänta på (läs väcka) oss. Under tiden fick äggen ligga kvar i plastkassen från Coop inne i köksskåpet. Barnen brukar ju ändå aldrig rota där... 

Förväntan var stor, det här skulle bli lika roligt som julafton! Barnens ögon skulle tindra av spänd förväntan när de rusade runt och hittade lapp efter lapp och tillslut fann belöningen - ett påskägg fullt av godis! Hur det gick? Tja, jag släpade mig som vanligt ner för trappan med grusiga ögon idag på morgonen denna lång(tråkig)a fredag bara för att se två lyckliga killar på ett sopberg av godispapper proppa vingummi i munnen för glatta livet. "Jag trodde det var idag man skulle leta."

Jahapp.

image54

En hälsning från oss!

image53