Utmanad...

Jag har blivit utmanad av Annika:

Vad gjorde du för tio år sedan?
* Hjälp vilken vägskäl i livet jag stod vid för exakt tio år sedan! Jag skulle bara döda ett halvår och sen flytta till Gotland och plugga arkeologi var det tänkt. Intagningen är alltid på hösten. Datakurs kunde ju vara smart, för på det området var jag ju rätt så bortkommen kände jag. Den började den 19 januari, och där gick även Jesper. Jag har fortfarande inte satt min fot på Gotland, det blev nämligen arkeologistudier i Stockholm istället... gravid som jag var. ;o)

Vad gjorde du för ett år sedan?
* Exakt samma saker som nu antar jag. Trist!

Fem snask jag gillar:
* Sura flaskor, rosa bumlingar, Rollo, punchpraliner och geléhjärtan.

Fem sånger som du kan hela texten till:
* Tja, utan inbördes ordning eller ens bevis på tycke: Garmarna - Vänner och fränder, Markoolio - Millennium 2, Nationalsången, Diamonds are a girls best friend och Yesterday (måste man fortfarande lära sig den på musiken i skolan?).

Vad skulle du göra om du var miljonär?
* Det beror på hur många miljoner vi talar om? En miljon räcker inte långt... Det skulle väl bli kontantinsats till ett hus med minst fyra rymliga sovrum, mycket förvaring, stort kök, tvättstuga med grovingång och en stor mysig, insynsskyddad altan. Helst grått.

Fem saker som du gillar att göra:
* Fynda gamla saker och ge dem nytt liv vare sig det är barnvagnar på Blocket.se eller vardagsrumsbord i grovsoporna, vara mamma, läsa, sy och shoppa.

Fem saker som du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
* Ridbyxor (som vardagsplagg à la 1993), jättespetsiga skor , basker, tröjor som visar magen eller mummelbyxor (= tights där man ser läpparna röra sig utan att höra någonting).

Fyra favoritsaker:
* Varför bara fyra saker när det ska vara fem av allt annat? Min Walkmanmobil, min Buddhaljushållare, mitt nya köksbord och dvdn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback